Hevoset ja ponitOpetuskäytössä on tällä hetkellä vajaa 20 ratsua, joista puolet hevosia ja puolet poneja. Kaikki hevosemme ja ponimme ovat tarkkaan valittuja, tasokkaita ja tunti toimintaan soveltuvia, joita myös läpi ratsastetaan ja jatko koulutetaan henkilökunnan toimesta säännöllisesti.

Meiltä löytyy varmasti jokaiselle ratsastajalle sopiva ratsu niin koulutustasoltaan kuin persoonallisuutensa puolesta. Ratsastuskoulumme hevosten rotukirjo mahdollistaa sen, että pääset tutustumaan ja näkemään paljon erilaisia hevostyyppejä ja luonteita. Hevostemme koulutustasot vaihtelevat aina helposta C:stä vaativaan. Kaikki hevoset toimivat hyvin myös esteillä ja useimmilla onkin kilpailutaustaa molemmista lajeista. Järjestämme säännöllisesti harjoitus- ja seurakilpailuja kaiken tasoisille koulumme oppilaille, joissa kukin voi testata osaamistasoaan koulumme opetusratsuilla. Valmennusryhmien oppilaat kilpailevat poneilla ja hevosillamme 1 tasolla.Wikners Datura "Tatu"
Tatu on ihastuttava ja äärettömän kaunis welsh mountain ruuna. Synt. 2007. Niittäynyt menestystä ratsastuskouluoppilaiden mestruuskisoissa jo muutamana vuotena peräkkäin. Laiskanpulskea pääsääntöisesti, mutta välillä Tatu osaa pistää myös ranttaliksi ponimaiseen tyyliin. Tatu on auttanut jo lukuisia lapsia ja nuoria ratsastukseen mukaan sekä toiminut kummiponina.

Mossvalley Romance "Mandy"
Mandyn kaltaista ei tule ihan heti vastaan. Se on kaikinpuolin täydellisyyttä hipova pikkuponi. Koulu ja esteet sujuvat kaikki leikiten ja koulutustaso on juuri niin paljon tai vähän kuin ratsastaja osaa pyytää! Suoriutuu tehtävistä aina HeA tasolle asti, tekee myös vaihdot ja muut temput. Kaunis ja aina hyväntuulinen welsh B tamma, joka nöyrästi kantaa kaiken tasoiset ratsastajat. Syntynyt 2007. Mandy on niittänyt menestystä Etelä-Suomen alueen ratsastuskoulujen välisissä kilpailuissa ponien koulu- sekä estemestaruus hopeaa 2017!

Mosltabergs Colombine "Iina"
Peikkomaisen ulkonäön omaava welsh mountain tamma. Kiltti, mutta hieman vekkuli aika-ajoin. Suoriutuu mukavasti tehtävistä niin koulu- kuin estetunneilla. Opastaa ratsastajansa määrätietoiseen ratsastukseen sekä pitkäjänteistä tavoitteiden tavoittelua. Osaavalla ratsastajalla luonnistuu vähintään He B asiat Synt.2008.

Desirous Of Joy "Jade"
Kaiken taitava Welsh Part Bred, synt. 2006. Kaunis kuin kukka. Ei anna ratsastajalle mitään ilmaiseksi, mutta kun säädöt löytyvät on tämä tamma kertakaikkiaan mieletön! Koulutustaso HeA + vaihdot, sulut jne. Re 100cm. Menestynyt mm. laatuponikilpailussa ja saanut useita I palkintoja näyttelyissä.

Hot Bouton de Rose "Nuppu"
Ihana ruunikko welsh risteytys, joka hurmaa lähes kaikki sillä ratsastavat. Pieni suuri hevonen ja tallin ehdoton suosikki! Nupun pravuuri on karsinasta karkailu, muuten se onkin sitten kilttiä kiltimpi! Ratsastaessa nöyrä ja kuuliainen, kaikki käy ja Nuppu yrittää aina parhaansa. Ko HeA, re 90cm. Nuppu on menestynyt myös ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksissa sekä kahtena vuonna Etelä-Suomen alueen ratsastuskoulujen välisissä kilpailuissa koulumestaruus kultaa peräkkäin. Synt. 2006.

Chincano "Sintti"
Iso mustanruunikko herrasmies. Kilpaillut aikoinaan koulua kansallisella tasolla sekä esteitä. Super kiltti kaikinpuolin, hieman hidas ratsastaa. Osaa temput aina VaB tasolle saakka. Sintti on loistava opetushevonen, vaikka vuosia jo takana niin edelleenkin Sintti jaksaa innostua työnteosta. Sintti opettaa oikeiden apujen täsmällistä käyttöä, sille ei riitä avut sinne päin, tai silloin sieltä saattaa tulla pohkeenväistön sijaan sulkutaivutusta tai muita vaativampia tempuja.

Vekker "Vekkis"
Laiskanpulskea turvaruuna jokaisen aloittelan ratsastajan makuun! Kaunis torinhevonen ja sopivan matala jos kokoa jännittää. Tuhtirakenne takaa kuitenkin sen, että Vekkiksellä voi ratsastaa myös isokokoiset ratsastajat. Liikkuu jokseenkin tahmeasti, mutta jos käskeä osaa niin Vekkis muuttuu melkoisen hienoksi ratsuksi joka hyppää esteitäkin aina 80cm saakka. Synt. 2000.

Rymy-Eetu "Rymy"
Vekkuli lehmänkirjava shetlanninponi. Tekee kaiken omalla tasollaan eli matalalla :D On kisannut myös omissa pikkukisoissa kummassakin lajissa. Vauhtia ei tältäkään ihanuudelta puutu! Synt.2003. Rymy on kestosuosikki varsinkin talutusponina, mutta taitaa myöskin He B tasolle asti.

Celine “Cellu”
Cellu on lehmänkirjava tinkeri tamma, joka Vekkiksen tapaan on hyvin rauhallinen ja kiltti, turvatamma. Cellu on n.155 cm korkea, mutta rodulleen ominaisesti tukeva rakenteinen jolla voi suurempikin aikuinen ratsastaa, mutta tarpeeksi kiltti ja herkkä jotta myös lapset voivat sillä ratsastaa, karsinassa hyvinkin kiltti, perso ruualle.. Cellu on tasoltaan He A. Syntynyt 2000.

Charly-par “Hali”
Hali on tallin tuorein hankinta. Hali on syntynyt 2009 tasoltaan He a Re 90 ja varmastikkin enemmän! Hali on hyvin seurallinen karsinassa ja vaikka joskus saattaakin säpsyillä, Halin vakaa tarkoitus on saada ratsastaja turvallisesti maaliin saakka. Hali on miellyttävä ratsastaa, vaikka osaa olla hidas. Osaa pienillä avuilla monenlaisia temppuja, on ollut aikaisemmin koulupainotteisella omistajalla joten estekoulutus on vielä kesken, mutta leiskautuksia on ollut nähtävillä, että siitä voi tulla vielä vaikka mitä! Hali on n.170cm korkea kaunis poika.